Ung badmintonklub 

Vi er en forholdsvis ung badmintonklub, stiftet i omkring år 2000, som er på vej op! Vi har pt. 3 seniorhold placeret i henholdsvis Danmarksserien, Serie 2 og Serie 3. Vores 1.hold opnåede oprykning i den netop afsluttede sæson, og det er klart vores ambition at blive i Danmarksserien næste sæson. Ambitionerne for vores 2.- og 3.Hold til næste sæson, er at de skal rykke en række op. Vores 1.hold udgøres næsten udelukkende af unge fremadstormende herrer i starten af 20’erne, en pige på 20 og tre rutinerede damer. Vi håber derfor meget på, at få tilgang af nye, unge og friske piger til kommende sæsonstart! Friske, unge drenge er naturligvis også mere end velkomne!

Træning 

Vi har på nuværende tidspunkt træning 2 gange om ugen, men vores ambition er til næste sæson at kunne tilbyde endnu en træningsdag, så der er mulighed for fællestræning med træner 3 gange om ugen.
Vores spillertrup er delt op i en A- og B-trup. A-truppen består som udgangspunkt af 1.- og 2.Holdet, og B-truppen som udgangspunkt af 3.Holdet og reserver. Mandag skiftes A- og B-truppen til henholdsvis at træne fra 18-20 og 20-22. Torsdag mellem 19-21 træner A-truppen også. Vi arbejder som sagt desuden på at finde en ekstra dag for A-truppen at træne.

Vores hal har 6 baner, og vi er så heldige at have to hele timer to gange om ugen for vores A-trup at træne i, muligvis tre gange om ugen til næste sæson. Vores ambition med selve træningen, er naturligvis at man skal forbedre sig som spiller. Træningen til næste sæson kommer til at blive en god blanding af teknisk- og fysisk/konditionstræning. Meget firkantet stillet op, kommer træningen til at være opdelt sådan, at der vil være halvanden time med træning og en halv time med kampe. Det kommer desuden til at være sådan, at trænerne på de forskellige træningspas, snakker sammen om at køre deciderede træningsforløb over længere tid, således at der kommer en rød tråd i træningen sæsonen igennem. Da vi, som sagt, har ambitioner for vores tre hold om henholdsvis at blive i Danmarksserien og rykke en serie op, er det vigtigt også at have stor fokus på træningen, så det vil vi have. Men bare rolig, vi har musik til træningen, så det bliver lækkert nok ;)

Sociale arrangementer 

Samtidig med at vi har store ambitioner, er der også tid til hygge i HB2000. Vi er en meget social klub, som fortsat har for øje at styrke det sociale sammenhold. Som nyt medlem vil du opleve at blive taget rigtig godt imod af alle, samtidig med at du vil få tildelt en anden spiller på træningen som mentor. Denne mentor vil følge dig det første stykke tid og vil først og fremmest sørge for, at du kommer godt ind i det sociale fælleskab på træningen, og derudover vil du naturligvis kunne spørge mentoren om alt det praktiske og alt andet, der skulle falde dig ind. Derudover tager vi sammen ud til en masse turneringer og vi har en masse idéer til sociale arrangementer, både på og uden for badmintonbanen. Og der bliver også holdt diverse crazy fester i løbet af året! Dette får du naturligvis nærmere indblik i, når du bliver medlem ;)

Danmarks bedste hal 

Alle ved, at hallen betyder rigtig meget for ens spilleglæde og lyst til at komme til træning, og vi er faktisk så privilegerede, at vi har en af Danmarks absolut bedste haller, hvilket blev bekræftet i år 2008, hvor den blev kåret til netop Danmarks bedste. Navnet er Præstemosehallen, og den er desuden super let at komme til i bil, og den ligger omkring 5 minutter på cykel fra Hvidovre station.

Mikkel Grøn Olsen 

 - Seniorformand 
 - +45 25725666
ssu@hb2000.dk
 
Kontakt mig for gratis prøvetræning eller eventuelle yderligere spørgsmål.
 - Jeg glæder mig til at høre fra dig.